Incepe o investitie la Bursa

Vrei sa cumperi actiuni la Bursa, dar nu stii de unde sa incepi? Alege fondul listat ETF BET Patria-Tradeville. Fondul se poate cumpara prin orice intermediar autorizat de Bursa de Valori Bucuresti si reprezinta o buna modalitate de a incepe o investitie la bursa sau de a diversifica un portofoliu existent de actiuni listate. Lasa-ne datele tale de contact in formularul din pagina si iti vom oferi toate detaliile necesare. La final iti vom arata cum sa iei legatura cu un intermediar autorizat, daca e cazul, pentru a putea investi in fond. 

Learn more Apply for this service

Ce este ETF BET?

ETF BET Patria-Tradeville este un fond de investitii listat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) de tip Exchange-Traded Fund (ETF). Fondul se adreseaza investitorilor care vor sa beneficieze de performantele si cresterea actiunilor celor mai importante companii listate la bursa in mod simplu, rapid si comod. Fondul se poate cumpara prin orice intermediar autorizat la bursa si se tranzactioneaza cu simbolul TVBETETF.

De ce sa alegi ETF BET?

Fondul urmareste BET, cel mai important indice calculat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Acesta are in componenta sa 17 companii importante din diverse domenii de activitate.

Investind in fond beneficiezi in mod indirect de cresterea si profiturile unora dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei romanesti.

Poti alege sa investesti fie ca esti la inceput de drum pe Bursa, si nu stii de unde sa incepi sau vrei o abordare prudenta, fie ca esti un investitor cu experienta care doreste diversificarea unui portofoliu existent pentru reducerea riscurilor sau potential de castig. Afla mai multe detalii despre fond si performantele sale aici.

Poti gasi informatii suplimentare despre acesta si pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Daca vrei sa afli si mai multe despre cum functioneaza fondul ETF BET Patria-Tradeville te invitam sa citesti acest articol

Cum investesc in fond?

ETF BET Patria-Tradeville este un fond listat la Bursa de Valori Bucuresti. Pentru a investi in fond trebuie sa ai un cont de investitii deschis la un intermediar autorizat de bursa (broker). Daca nu ai un asemenea cont iti recomandam SSIF Tradeville SA pentru deschiderea unui cont de investitii la bursa. Gasesti detalii complete pe site-ul www.tradeville.eu

Solicita informatii

Cititi prospectul de emisiune al fondurilor si informatiile-cheie destinate investitorilor, prevazute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, inainte de a investi in aceste fonduri. Performantele anterioare ale fondurilor nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

S.A.I. Patria Asset Management S.A. - decizie ASF 275/13.02.2008 , inregistrata in Registrul ASFcu numar PJR 05SAIR/320025/2008, sediul in Bucuresti, soseaua Pipera, nr.42, et. 10 cam 1 si 2, Romania. | email: office@patriafonduri.ro | www.patriafonduri.ro 
 

Apply

Fields marked with * are mandatory