Prezentare

Prin Patria Stock poti valorifica potentialul actiunilor celor mai importante companii nationale si internationale. Fondul investeste cea mai mare parte a activelor sale in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe piete externe.

Details Apply for this service

Prin fondul Patria Stock beneficiezi din plin de performantele celor mai importante actiuni listate la bursa de valori. Investind in fond vei putea beneficia de cresterile si profiturile celor mai importante companii romanesti, din diverse domenii de activitate. Fondul investeste minim 60% din activele sale in actiuni listate la bura.

Diferenta pana la 100% din active este investita in instrumente cu venit fix – depozite bancare, titluri de stat si obligatiuni. Rezultatul acestei strategii de investitii este un fond cu un risc mediu spre ridicat, ale carui performante pot fi semnificativ mai mari decat dobanzile bancare atunci cand actiunile listate la bursa au performante bune.

Suma minima care poate fi investita in fond este foarte mica, de numai 100 de lei. Investitia in fondul Patria Stock este simpla si rapida prin intermediul unitatilor Patria Bank. Alege una din optiunile disponibile in meniul din dreapta pentru informatii despre performantele fondului si procedura de investitie. Procedura de investitie este simpla, rapida si eficienta!

Cadru legal: Decizia CNVM nr. 1237/10.06.2008, Registrul ASF nr. CSC06FDIR/320052.  Depozitarul fondului este Raiffeisen Bank, Sucursala Bucuresti, Calea Floreasca nr. 246C, Bucuresti, Sector l, cod 014476, www.raiffeisen.ro, decizia CNVM: 54/08.01.2004, Registrul ASF nr. PJR10DEPR/400009.