Prezentare

Daca vrei mai mult si iti asumi un risc scazut spre mediu, poti castiga mai mult. Patria Global investeste o parte din bani in actiuni, iar restul in obligatiuni si titluri de stat.

Details Apply for this service

Patria Global este un fond diversificat cu un profil de risc mediu scazut. Investim cea mai mare pondere a activelor fondului in instrumente cu venit fix – titluri de stat, obligatiuni si depozite bancare. Minim 70% din active sunt investite in asemenea instrumente pentru a asigura fondului stabilitate si riscuri moderate.

Diferenta pana la 100% din active este investita in actiuni, pentru ca fondul si investitorii sai sa beneficieze de performantele actiunilor listate la bursa. In acest fond combinam actiunile cu instrumentele cu venit fix, avand drept obiectiv performante semnificativ peste media dobanzilor bancare pentru investitori in conditii de risc moderat.

Suma minima care poate fi investita in fond este foarte mica, de numai 100 de lei. Investitia in fondul Patria Global este simpla si rapida prin intermediul unitatilor Patria Bank. Alege una din optiunile disponibile in meniul din dreapta pentru informatii despre performantele fondului si procedura de investitie. Procedura de investitie este simpla, rapida si eficienta!

Cadru legal: Decizia CNVM nr. 1275/17.06.2008, Registrul ASF nr. CSC06FDIR/320053. Depozitarul fondului este Raiffeisen Bank, Sucursala Bucuresti, Calea Floreasca nr. 246C, Bucuresti, Sector l, cod 014476, www.raiffeisen.ro, decizia CNVM: 54/08.01.2004, Registrul ASF nr. PJR10DEPR/400009.