Prezentare generala

Foloseste-ti in mod eficient economiile. Descopera fondurile noastre de investitii.

Details Apply for this service

Dobanzile bancare nu mai aduc aceleasi castiguri ca in trecut, insa investitiile in titluri de stat, obligatiuni sau actiuni pot oferi performante mai bune. La Patria iti oferim produse moderne si eficiente pentru economiile tale. 

Nu te costa nimic sa te informezi si sa afli despre posibilitatile pe care ti le oferim. Investind o parte din economiile personale in fondurile Patria vei putea vei deveni mai responsabil si mai disciplinat cu banii tai, valorificand potentialul titlurilor de stat, al actiunilor si obligatiunilor pentru un potential de castig mai ridicat. 

Specialistii nostri administreaza trei fonduri de investitii cu niveluri de risc diferite, astfel incat sa le poti alege pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de functionare al fondurilor este unul sigur, reglementat in mod precis, iar operatiunile si activele fiecarui fond sunt certificate de banca depozitara a acestuia.

Investitia in fonduri se realizeaza prin reteaua Patria Bank si este un proces simplu si rapid (Banca Carpatica si Patria Bank au finalizat procedura de fuziune, iar fondurile noastre sunt distribuite astazi prin toata reteaua Patria). 

Descopera fondurile Patria si avantajele pe care ti le oferim in paginile urmatoare. Alege unul din fonduri din meniul din dreapta sau citeste mai multe despre investitia in fonduri mai jos.

Cum investesc in fonduri?

Procedura de investitie este simpla si rapida – afla mai multe aici

De ce ar trebui sa investesc in fonduri?

Afla avantajele fondurilor de investitii aici

Cum ma documentez inainte de a investi?

Afla mai multe informatii generale despre investitia in fonduri in ghidul nostru de investitii sau in lista de intrebari frecvente despre investitii. Pentru profilul, comisioanele si caracteristicile fiecaruia din fondurile noastre, alege unul din fondurile disponibile din meniul din dreapta. 

Cum va pot contacta? 

Gasesti toate informatiile necesare in pagina de contact

Care este suma minima?

Suma minima care poate fi investita intr-un fond este foarte mica si reprezinta contravaloarea unei unitati de fond.

Ce castig pentru consecventa mea?

Avem un program de subscrieri prestabilite. Daca investesti lunar, timp de minim 12 luni, vei fi premiat:

  • La FDI Patria Stock premiul reprezinta 20% din suma minima stabilita pentru subscrierile lunare
  • La FDI Patria Global, premiul este de 10% din suma minima stabilita a fi subscrisa lunar
  • La FDI Patria Obligatiuni, premiul este de 5% din suma minima stabilita a fi subscrisa lunar

Patria Asset Management va acorda premiul in termen de 15 zile lucratoare de la finele perioadei de investire si  va suporta toate costurile aferente premiilor acordate. De asemenea, la data acordarii premiului se vor aplica prevederile legale referitoare la impozitarea veniturilor persoanelor fizice.

Te asteptam!